14 فروردين 1399 - 13:58

سردار شریف: در روزهای آینده از دستاوردهای جدید بهداشتی ــ درمانی سپاه رونمایی می‌کنیم

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تشریح جدیدترین اقدامات و خدمات سپاه در پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا گفت: در روزهای آینده از دستاوردهای جدید بهداشتی درمانی سپاه برای رویارویی با کرونا رونمایی خواهیم کرد.
کد خبر : 5806

پایگاه رهنما:

سردار سرتیپ‌دوم پاسدار رمضان شریف سخنگو و مسئول روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تشریح جدیدترین اقدامات و خدمات سپاه و بسیج در کمک به ستاد ملی مدیریت و مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای پیشگیری و مبارزه با این بیماری اظهار داشت: طی روزهای اخیر علاوه بر ادامه اقدامات گذشته که تحت راهبری فرمانده‌کل سپاه و قرارگاه پدافند زیستی سپاه و بسیج انجام پذیرفته است، شاهد افزوده شدن ظرفیت‌های جدید برای مقابله جدی‌تر با کرونا هستیم و در این راستا افزایش تخت‌های بستری و نیز مراقبت‌های ویژه ICU در بیمارستان‌های سپاه در سراسر کشور به‌ویژه در بیمارستان بقیة الله الاعظم(عج) و همچنین تکمیل و آماده به کار شدن نقاهتگاه 1000تختی این بیمارستان انجام پذیرفته است.

وی افزود: از ظرفیت 700تختی بیمارستان بقیة الله الاعظم(عج) که 500 تخت آن اختصاص به بیماران کرونایی دارد، هم‌اکنون پس از ترخیص تعداد قابل توجهی از این بیماران حدود 200 تخت آن در اختیار بیماران مبتلا به کرونا است و تخت‌های مراقبت‌های ویژه این مرکز درمانی نیز با دستور ویژه فرمانده‌کل سپاه به 100 تخت افزایش پیدا کرده و این بیمارستان و سایر بیمارستان‌های سپاه در مراکز استانها از آمادگی لازم برای ارائه خدمات درمانی در شرایط پیشِ‌رو به‌ویژه احتمالات مربوط به موج جدید مبتلایان برخوردار هستند.

سردار شریف با اشاره به ادامه رزمایش دفاع بیولوژیک و عملیات پاکسازی محیطی شهدای مدافع سلامت در سراسر کشور خاطرنشان کرد: قرارگاه‌های ده‌گانه نیروی زمینی در مناطق مأموریتی این نیرو در استان‌های کشور در روزهای اخیر وارد مراحل جدید شده‌اند و با فراگیری خود تقریباً کلیه مراکز استان‌ها و 3هزار نقطه هدف‌گذاری‌شده حداقل یک نوبت تحت تأثیر تلاش‌ها و برنامه‌های ضد‌عفونی توسط یگان‌های جنگ نوین نیروی زمینی سپاه و بسیج قرار گرفتند که خرسندی و اظهار رضایت مردم و متولیان حوزه بهداشت و درمان کشور را در پی داشته است.

سخنگوی سپاه تصریح کرد: تهیه و توزیع مواد ضدعفونی و اقلام بهداشتی مانند ماسک و دستکش بین محلات و مردم با جدیت ادامه دارد و کارگاه‌های تولیدی جدیدی به شبکه تولید این گونه اقلام در بسیج افزوده شده است و تعداد زیادی از کارگاههای مردمی و فعال در این عرصه نیز مورد حمایت و پشتیبانی قرار گرفته‌اند و ظرفیت تولید ماسک هم‌اکنون از 3 میلیون عدد در روز عبور کرده است.

مسئول روابط عمومی کل سپاه، مدیریت دقیق فرآیندهای نظارتی و کنترلی بر اقدامات مربوط به تولید و توزیع اقلام بهداشتی و عملیات پاکسازی محیطی و... به‌ویژه خدمات درمانی در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی را از توصیه‌های ابلاغی سرلشکر سلامی به مسئولین حوزه بهداشت و درمان و قرارگاههای فرعی زیستی و شبکه مقابله با کرونا در سپاه و بسیج دانست و گفت: علاوه بر این گونه اقدامات میدانی و ملموس ، نقش‌آفرینی بسیج جامعه پزشکی و آحاد بسیجیان عزیز در اجرای طرح بسیج ملی غربالگری در  مشارکت با ستاد ملی مدیریت و پیشگیری و مقابله با کرونا و وزارت بهداشت و درمان را از گام‌های راهبردی سپاه برای کمک به فرایندهای مبارزه با این بیماری قلمداد و خاطرنشان کرد: این همت جهادی و بسیج ملی تاکنون نزدیک به 70 میلیون نفر در کشور را تحت پوشش قرار داده است که ان‌شاءالله پیامدهای آن در پیشگیری از بیماری کرونا و مدیریت فرایندهای مراقبتی و درمانی فراتر از تصورات پیش‌بینی‌ها خواهد بود.

سردار شریف با اشاره به فعالیت‌های مستمر و شبانه‌روزی دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله(عج) و بخش‌های تحقیقات و پژوهش‌های سپاه و بسیج برای دستیابی به دستاوردهای جدید و توسعه توانمندی‌ها برای تشخیص، پیگیری، مراقبت و درمان بیماری کرونا گفت: به‌فضل الهی در چند روز آینده از دستاوردهای جدید بهداشتی و درمانی سپاه در کمکهای مؤثر در این فرایند رونمایی خواهیم کرد.

سخنگوی سپاه کمک به دستگاه‌ها و سازمان‌های فعال در روند نظارت و کنترل اماکن، مراکز فروش، ترمینال‌های مسافری، ترددها و اعمال طرح فاصله‌گذاری اجتماعی را از دیگر اقدامات جاری سپاه و بسیج محسوب و اضافه کرد: فعالیت‌های اطلاعاتی برای شناسایی اماکن انباشت و احتکار اقلام بهداشتی و درمانی، گران‌فروشی و کم‌فروشی همچنان با کمک مؤثر هموطنان عزیز توسط سازمان اطلاعات سپاه و بسیج ادامه دارد.

سردار شریف بیمارستان‌های صحرایی و سیار سپاه را آماده خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی دانست و گفت: نیروی زمینی سپاه 9 بیمارستان سیار را آماده مأموریت داشته است که تاکنون 4 بیمارستان به شهرهای بابل، گرگان، کاشان و قم اعزام و بیمارستان شهید صدوقی نیز در تهران مستقر شده است.

سخنگوی سپاه در خصوص ظرفیت‌های بیمارستان‌های ثابت نیروی زمینی سپاه یادآور شد: این بیمارستان‌ها حدود 1700 تخت بستری دارد که دوسوم آنها در اختیار بیماران کرونایی است و تاکنون 471 بیمار را تحت بستری داشته‌اند که از این تعداد 229 نفر ترخیص شده‌اند.

وی بیمارستان شهید صدوقی را به‌عنوان بزرگترین بیمارستان صحرایی غرب آسیا معرفی و تصریح کرد: این بیمارستان با 500 تخت بستری و 30 تخت مراقبت‌های ویژه آماده خدمت در زنجیره اقدامات درمانی اعلامی ستاد ملی مقابله با کرونا و وزارت بهداشت است.

سردار شریف در ادامه گفت: به‌کارگیری 18 سامانه جراحی سیار حیاتبخش و نیز اعزام 18 دستگاه خودروی واکنش سریع بهداشت و نیز اعزام تنها سامانه سی‌تی اسکن سیار کشور در صحنه کمک به هموطنان برای مقابله با کرونا را از دیگر خدمات تنها نیروی زمینی سپاه در این روزها است که بر آن تأمین 1000 نیروی تخصصی مورد نیاز مراکز درمانی کشور را نیز باید اضافه کرد.

سخنگوی سپاه دانشگاه علوم پزشکی بقیة الله(عج) و همچنین بیمارستان فوق‌تخصصی بقیة الله الاعظم(عج) را از مجموعه‌های کلان فعال در مقابله با کرونا معرفی کرد و افزود: بیمارستان بقیة الله از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون حدود 14 هزار مراجعه‌کننده داشته است که از این تعداد 2 هزار و 560 بیمار قطعی و مشکوک به کرونا را بستری کرده است  و بیش از 2000 نفر آنان ترخیص شده‌اند.

سردار شریف اقدامات کادر درمانی بیمارستان‌های سپاه در رویارویی با کرونا را مبتنی بر مطالعات علمی و پژوهش‌های پزشکی و منطبق با پروتکل‌ها و استانداردهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی توصیف کرد و با اشاره به فعالیت جنبی آن در این راستا خبر داد: خط تولید ماسک N95 به‌عنوان مناسب‌ترین ماسک مورد استفاده در جهان با تلاش متخصصین بیمارستان بقیة الله الاعظم(عج) در روزهای اخیر راه‌اندازی و با ظرفیت تولید 3 الی 4 هزار ماسک در روز فعال شده است.

وی همچنین بیمارستان بقیة الله(عج) را پیشتاز تغسیل و تکفین بیماران فوتی کرونایی در کشور پس از فتوای مقام معظم رهبری (مدّ ظلّه العالی) دانست.

وی تشکیل همزمان قرارگاه سلامت و معنویت با مسئولیت نماینده ولی فقیه در سپاه را از جمله اقدامات ارزشمند و تأثیرگذار در صحنه این جهاد ملی قلمداد و تصریح کرد: این قرارگاه به‌طور مستمر و روزانه و از طریق ارتباط تصویری زنده و برخط با قرارگاه‌های فرعی سلامت و معنویت در سپاه‌های استانی که تحت مسئولیت مسئولین نمایندگی ولی فقیه در سپاه‌های استانی مدیریت می‌شوند به ارزیابی وضعیت و اقدامات صورت‌پذیرفته می‌پردازند.

سردار شریف خاطرنشان کرد: جلسات قرارگاه سلامت و معنویت با هدایت حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالله حاجی‌صادقی، برنامه‌ها و فعالیت‌های مربوط به حوزه انجام حداقلی آداب مربوط به تکریم متوفیان کرونایی به‌ویژه تغسیل، تکفین و تدفین و همچنین سرکشی و روحیه‌بخشی به بیماران و به خانواده‌های عزیز آنان و نیز کمک به کادر درمانی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی دیگر که با حضور داوطلبانه و سازماندهی‌شده روحانیون و طلاب در سراسر کشور در حال انجام است را به‌صورت ویدیوکنفرانس مورد بررسی و ارزیابی و تصمیم‌گیری قرار می‌دهد.

منبع: تسنیم

ارسال نظرات